top of page

Kokemuksia

Olipa kyseessä saunaremontti, kylpyhuoneremontti tai uudiskohteen urakointi, niin me toteutamme sen. Alla kuvia työmme jäljestä ja asiakkaidemme kokemuksia palveluistamme.

Home: About

ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA PRIIMATYÖN REMONTEISTA 

“Priimatyö Oy. Ansaitsee kiitokset hyvästä märkätilojemme monivaiheisen saneerauksen huolella tehdystä työstä alusta loppuun saakka. Kiitokset kuuluu koko tiimillenne.

Tyytyväiset asiakkaanne,

Laila ja Heino Luukinen"

“Päivitimme v.1987 rivitalosta kylpyhuoneen.

Miksi päädyimme Priimatyö Oy:n palveluun:

  • kilpailukykyinen urakkatarjous

  • joustava ja ystävällinen palvelu

  • aikataulu piti, siisti työnjälki.

Lopputulokseen olemme erittäin tyytyväisiä!

Terveiset Maikkulasta!"

“20v vanha kylpyhuone/sauna kaipasi uutta kosketusta. Viiden pyydetyn tarjouksen jälkeen Priimatyö oli erittäin kilpailukykyinen muihin verrattuna hinnaltaan, mutta myöskin tarjouksen sisällön ja ripeän aloitusaikataulun osalta. Sain selkeän arvion kuinka työ tulee etenemään. Arvioita päivitettiin projektin aikana ja minut pidettiin hyvin ajan tasalla projektin etenemisestä. Nyt on uusi kylpyhuone käytössä ja kaakelit ovat kuin viivottimella seinään piirretyt. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja voin lämpimästi suositella heitä remontintekijäksi. Kiitokset!"

"Priimatyö teki meille saunan ja pesuhuoneen laatoitustyöt ja olemme työn laatuun ja sujuvuuteen erittäin tyytyväisiä. Voimme suositella kyseistä yritystä. Pekka Oikarinen."

Kylpyhuoneen ja saunan remontointi sujui moitteitta, hyvin tyytyväisiä olemme lopputulokseen. Hyvä hinta-laatusuhde. Mukavat asiansa osaavat työntekijät, jotka pitivät ajantasalla. Lisätöistä huolimatta pysyivät aikataulussaan ja siisti on työnjälki. Kiitos! 😊

GALLERIA

bottom of page