Kylpyhuoneremontti 

Pesuhuoneremontti Oulu, Tampere, Pirkanmaa

Kylpyhuoneremontti on kodin remonteista vaativimpia. On parempi antaa pesuhuoneremontti kokeneiden ja valtuutettujen ammattilaisten käsiin ja näin varmistaa, että vältyt yllätyksiltä. Toteutamme kylpyhuoneremontteja Oulun, Kempeleen, Kiimingin, Tampereen ja Pirkanmaan alueilla.

Kylpyhuoneremontti ja pesuhuoneremontti on hyvä aloittaa maksuttomasta kartoituskäynnistä. Kartoituksen pohjalta saat meiltä selkeän työtapaselostuksen sekä tarjouksen, josta selviää työn ja tarvikkeiden hinnat sekä kylpyhuoneremontin kesto. Hyväksyttyäsi tarjouksen, kylpyhuoneremontti tai pesuhuoneremontti aloitetaan sovittuna ajankohtana.

Varsinaisen kylpyhuoneremontin toteuttavat kokeneet ammattilaisemme Oulussa, Kempeleessä, Kiimingissä ja Tampereella. Teemme kylpyhuoneremontteja myös muualla Pirkanmaan alueella. Pesuhuoneremontin yhteydessä vedeneristyksen asentamisen ja laatoituksen suorittaa aina VTT:n sertifioima märkätila-asentaja. Myös LVI- ja sähkötyöt tekee aina valtuutettu oman yrityksemme ammattilainen. Tarvittaessa autamme myös kylpyhuoneremontin lupa-asioissa. Jos olet esimerkiksi epävarma ilmoitusvelvollisuuden tarpeesta, kysy meiltä.

KYLPYHUONEREMONTTI OULUSSA & TAMPEREELLA