top of page
Kylpyhuonremontti.jpg

Kylpyhuoneremontti & Kylpyhuoneen remontti

Kylpyhuoneremontti on kodin remonteista vaativimpia. On parempi antaa kylpyhuoneremontti kokeneiden ja valtuutettujen ammattilaisten käsiin ja näin varmistaa, että vältyt yllätyksiltä.

 

Kylpyhuone on yksi asunnon tärkeimmistä huoneista. Sen pitäisi olla ennen kaikkea käytännöllinen ja myös tyylikäs. Kylpyhuoneremontilla saa muutettua huoneen ilmettä ja päivitettyä vesieristeet nykyvaatimusten mukaisiksi. Saatavilla on suuri valikoima laatta- ja valaistusratkaisuja, joilla kylpyhuoneesta saa tyyliltään ja tunnelmaltaan juuri sellaisen kuin itse haluaa. Myös asunnon ostajat arvostavat uusia, laadukkaista materiaaleista tehtyjä märkätiloja, joten märkätilojen uusiminen voi edesauttaa asunnon myyntiä.

 

Kylpyhuoneen ja muiden märkätilojen kuntoa kannattaa tarkkailla. Märkätilat ja kylpyhuoneet kannattaa remontoida aika ajoin, varsinkin jos niiden tekninen käyttöikä alkaa lähestyä loppuaan. Vedeneristysten epätiiviydet voivat aiheuttaa kosteusvaurion rakenteeseen.

 

Kosteusteknisten seikkojen vuoksi kylpyhuoneremontti on yksi kodin vaativimmista remonteista. Sen vuoksi se kannattaa teettää ammattilaisilla. Me Priimatyöllä olemme erikoistuneet kylpyhuoneiden ja muiden märkätilojen remontointiin. Meiltä saat halutessasi koko kylpyhuone, sauna ja kodinhoitohuone -kokonaisuuden tarvikkeineen.

Toteutamme kylpyhuoneen remontteja ja pesuhuoneremontteja OulunTampereen, JyväskylänRovaniemen ja Hämeenlinnan seudulla:

Oulu ja lähikunnat Kempele, Liminka, Haukipudas, Muhos, Ii ja Tyrnävä.
Tampere ja lähikunnat Kangasala, Pirkkala, Lempäälä, Nokia ja Ylöjärvi. 

Jyväskylä ja lähikunnat Muurame, Petäjävesi, Toivakka, Laukaa, Uurainen.

Rovaniemi ja lähikunnat

Hämeenlinna ja lähikunnat

Räätälöityjä projekteja asiakkaiden tarpeiden mukaan

 

Usein kylpyhuoneremontin yhteydessä uudistetaan myös kodinhoitohuone ja sauna. Samoin erilliset vessat voidaan remontoida toimestamme. Suunnittelemme jokaisen projektin yksilöllisesti yhdessä asiakkaan kanssa. Ammattitaitoiset työntekijämme pitävät huolen siitä, että lopputulos on laadukas ja määräysten mukainen.

 

Me hoidamme koko kylpyhuoneen remontti alusta loppuun asti. Teemme siis vesieristysten ja laatoitusten lisäksi myös esimerkiksi sähkö- ja LVI-työt. Vedenerityksen ja laatoituksen tekee aina sertifioitu märkätila-asentaja. LVI- ja sähkötyöt tekee kokenut, valtuutettu ammattilainen.

Toteutamme taloyhtiöille kylpyhuoneiden ja muiden märkätilojen remontointia yhteishankkeena. Jos taloyhtiössä on useimmissa huoneistoissa kylpyhuoneremontti tekemättä, kannattaa taloyhtiön märkätilat laittaa kaikki kerralla kuntoon. Yhteishankkeena taloyhtiön märkätilat tulevat kuntoon kustannustehokkaasti sekä tekniikaltaan yhtenäisesti. 

 

Märkätilaremontin suunnittelu alkaa kartoituskäynnillä

 

Jokainen kohde on erilainen. Sen vuoksi pyrimme aina järjestämään kartoituskäynnin paikan päälle remontoitavaan kohteeseen. Silloin pystymme tutustumaan esimerkiksi tilan rakenteellisiin yksityiskohtiin sekä määrittämään muutostöiden tarpeen. Kartoituksen perusteella laskemme tarjouksen.

 

Tarjous lähetetään asiakkaalle. Voit rauhassa tutustua siihen, ja jos päädyt hyväksymään tarjouksen, teemme urakkasopimuksen ja sovimme remontin aikatauluista.

 

Ota meihin yhteyttä ja pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille nettisivujemme yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse. Suunnitellaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone. Tarvittaessa neuvomme sinua myös remontin lupa-asioissa.

 

Kylpyhuoneremontin hinta ja remonttiaika riippuvat kohteesta

 

Kylpyhuoneremontin hinta on aina yksilöllinen. Siihen vaikuttavat esimerkiksi kylpyhuoneen rakenteelliset yksityiskohdat, mahdolliset muutostyöt ja asiakkaan valitsemat materiaalit. Myös kylpyhuoneen remontointiin tarvittava aika riippuu täysin kohteesta.

 

Kun kyseessä on märkätila, on varauduttava myös yllätyksiin. Rakenteissa voi olla kosteutta, ja tämän kaltaiset ongelmat tulevat yleensä esiin vasta kun vanhat pintarakenteet on purettu pois. Jos kosteutta löytyy, sovimme sen korjaamisesta erikseen. Kosteusvaurioiden korjaaminen vaikuttaa remontin kokonaishintaan ja aikatauluun.

Kylpyhuoneremontti ja pesuhuoneremontti

Home: Contact

Esimerkkejä toteuttamistamme kylpyhuoneremonteista:

Asiakkaiden kokemuksia Priimatyön toteuttamista kylpyhuoneremonteista:

“20v vanha kylpyhuone/sauna kaipasi uutta kosketusta. Viiden pyydetyn tarjouksen jälkeen Priimatyö oli erittäin kilpailukykyinen muihin verrattuna hinnaltaan, mutta myöskin tarjouksen sisällön ja ripeän aloitusaikataulun osalta. Sain selkeän arvion kuinka työ tulee etenemään. Arvioita päivitettiin projektin aikana ja minut pidettiin hyvin ajan tasalla projektin etenemisestä. Nyt on uusi kylpyhuone käytössä ja kaakelit ovat kuin viivottimella seinään piirretyt. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja voin lämpimästi suositella heitä remontintekijäksi. Kiitokset!"

“Päivitimme v.1987 rivitalosta kylpyhuoneen. Miksi päädyimme Priimatyö Oy:n palveluun:

  • kilpailukykyinen urakkatarjous

  • joustava ja ystävällinen palvelu

  • aikataulu piti, siisti työnjälki.

Lopputulokseen olemme erittäin tyytyväisiä!

Terveiset Maikkulasta!"

"Priimatyö teki meille saunan ja pesuhuoneen laatoitustyöt ja olemme työn laatuun ja sujuvuuteen erittäin tyytyväisiä. Voimme suositella kyseistä yritystä."

"Kylpyhuoneen ja saunan remontointi sujui moitteitta, hyvin tyytyväisiä olemme lopputulokseen. Hyvä hinta-laatusuhde. Mukavat asiansa osaavat työntekijät, jotka pitivät ajantasalla. Lisätöistä huolimatta pysyivät aikataulussaan ja siisti on työnjälki. Kiitos! 😊"

Täältä voit lukea lisää asiakaskokemuksia palveluistamme ja katso lisää referenssikuvia.

Jos sinäkin haluat joustavan ja sujuvan kylppäriremontin hyvään hintaan priimatasoisella lopputuloksella, niin ota yhteyttä!

bottom of page