Kylpyhuoneremontti 

Pesuhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti on kodin remonteista vaativimpia. On parempi antaa pesuhuoneremontti kokeneiden ja valtuutettujen ammattilaisten käsiin ja näin varmistaa, että vältyt yllätyksiltä. Toteutamme kylpyhuoneremontteja Oulun ja Tampereen alueilla.

Kylpyhuoneremontti ja pesuhuoneremontti on hyvä aloittaa maksuttomasta kartoituskäynnistä. Kartoituksen pohjalta saat meiltä selkeän työtapaselostuksen sekä tarjouksen, josta selviää työn ja tarvikkeiden hinnat sekä kylpyhuoneremontin kesto. Hyväksyttyäsi tarjouksen, kylpyhuoneremontti tai pesuhuoneremontti aloitetaan sovittuna ajankohtana.

Varsinaisen kylpyhuoneremontin toteuttavat kokeneet ammattilaisemme Oulussa ja Tampereella. Pesuhuoneremontin yhteydessä vedeneristyksen asentamisen ja laatoituksen suorittaa aina VTT:n sertifioima märkätila-asentaja. Myös LVI- ja sähkötyöt tekee aina valtuutettu oman yrityksemme ammattilainen. Tarvittaessa autamme myös kylpyhuoneremontin lupa-asioissa. Jos olet esimerkiksi epävarma ilmoitusvelvollisuuden tarpeesta, kysy meiltä.

Kylpyhuoneremontin yhteydessä toteutamme halutessasi myös saunaremontin. Toteutamme pesu- ja kylpyhuoneremontteja Tampereen ja Oulun alueella. 

KYLPYHUONEREMONTTI OULUSSA & TAMPEREELLA

 

Priimatyö Oy | 040 7415884 | Y-Tunnus 2148488-4 | Posti@priimatyo.fi

© 2021 Priimatyö Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.