top of page

Saunaremontti Oulu

Sauna on kodin sydän. Saunaremonttimme suoritetaan aina tarkasti ja ammattitaidolla. Tehdään unelmiesi saunasta totta.


 

Sauna on kodin sydän. Suomalaiset ovat ahkeria saunojia, ja sauna kuuluukin kulttuurissamme sekä arkeen että juhlaan. Saunatilat on järkevää remontoida ajoittain, jotta se pysyy teknisiltä ominaisuuksilta kunnossa ja saadaan päivitettyä sen ulkomuoto asukkaiden tyyliin sopivaksi.

Nykyään on mahdollista toteuttaa mitä upeampia valaistus- ja lauderatkaisuja. Voimme tehdä lauteet mittatilaustyönä, jolloin saadaan täydellisesti tilaan sopivat ja mieltymyksiäsi vastaavat lauteet. Lauteiden muotoilu, materiaalit ja värit sekä valaistus luovat saunaan tunnelmaa.

Priimatyö toteuttaa koko saunaremontin alusta loppuun saakka. Kokeneet ammattilaisemme hoitavat kaikki projektiin kuuluvat työt: sähkötyöt, LVI-työt, vedeneristykset, laatoitukset jne. Vesieristyksen tekee aina VTT:n sertifioima märkätila-asentaja.

 

Toiminta-alue Oulun seudulla:

Toteutamme saunaremontteja Oulun seudulla. Toiminta-alue: Oulu ja ympäristökunnat Kempele, Liminka, Haukipudas, Muhos, Ii ja Tyrnävä.

Tilaa maksuton kartoituskäynti

 

Teemme ensin kartoituskäynnin jokaiseen kohteeseen, jotta näemme kohteen yksilölliset rakenteelliset yksityiskohdat ja muutostöiden tarpeen. Kartoituksen perusteella pystymme arvioimaan remontin hinnan ja keston. Lähetämme remontista tarjouksen. Voit tutustua tarjoukseen rauhassa, ja jos päätät hyväksyä sen, teemme urakkasopimuksen ja sovimme aikatauluista.

 

Ota meihin yhteyttä nettisivujemme yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse. Pyydä meidät kartoituskäynnille, niin suunnitellaan yhdessä sinulle uudet saunatilat. Halutessasi voimme tehdä saunaremontin yhteydessä myös kylpyhuoneremontin.

 

Saunaremontin hinta ja kesto

 

Remontin hintaan ja kestoon vaikuttaa moni asia, esimerkiksi remontoitavan tilan rakenteelliset yksityiskohdat, mahdolliset muutostyöt sekä materiaalit ja tarvikkeet. Märkätilassa voi tulla vastaan myös yllätyksiä, jotka vaikuttavat remontin kokonaishintaan ja kestoon. Esimerkiksi rakenteista löytyvä kosteus viivästyttää remonttia. Jos kosteutta löytyy, tehdään vaurion korjaamisesta erillinen suunnitelma ja tarjous.

Esimerkkejä toteuttamistamme saunaremonteista:

Saunaremontit Oulun talousalueella

Home: Contact

Asiakkaiden kommentteja toteuttamistamme saunaremonteista:

 

"Priimatyö teki meille pesuhuone-saunaremontin. Työt alkoivat ajallaan.Lopputulema oli tarjouksen mukainen hyvin yksilöitynä. Kaikki työntekijät olivat tosi ammattilaisia. Olemme hyvin tyytyväisiä kokonaisuudessaan toimintaan. Suosittelemme. T Juhani"

"Priimatyö teki meille saunan ja pesuhuoneen laatoitustyöt ja olemme työn laatuun ja sujuvuuteen erittäin tyytyväisiä. Voimme suositella kyseistä yritystä."

“20v vanha kylpyhuone/sauna kaipasi uutta kosketusta. Viiden pyydetyn tarjouksen jälkeen Priimatyö oli erittäin kilpailukykyinen muihin verrattuna hinnaltaan, mutta myöskin tarjouksen sisällön ja ripeän aloitusaikataulun osalta. Sain selkeän arvion kuinka työ tulee etenemään. Arvioita päivitettiin projektin aikana ja minut pidettiin hyvin ajan tasalla projektin etenemisestä. Nyt on uusi kylpyhuone käytössä ja kaakelit ovat kuin viivottimella seinään piirretyt. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja voin lämpimästi suositella heitä remontintekijäksi. Kiitokset!"

Kylpyhuoneen ja saunan remontointi sujui moitteitta, hyvin tyytyväisiä olemme lopputulokseen. Hyvä hinta-laatusuhde. Mukavat asiansa osaavat työntekijät, jotka pitivät ajantasalla. Lisätöistä huolimatta pysyivät aikataulussaan ja siisti on työnjälki. Kiitos! 😊

Täältä voit lukea lisää asiakaskokemuksia ja katsoa lisää kuvia toteuttamistamme remonteista.

Jos sinäkin haluat joustavan ja sujuvan saunaremontin hyvään hintaan priimatasoisella lopputuloksella, niin ota yhteyttä!

Usein kysytyt kysymykset: 

Kuinka usein saunaremontti kannattaa tehdä?

Nykyaikaisilla materiaaleilla saunan käyttöikä on noin 30 vuotta. Jos saunan ikä on yli 25 – 30 vuotta, remontti on ajankohtainen.

Kuinka kauan saunaremontti yleensä kestää?

Saunaremontin kesto on aina tapauskohtainen. Kestoon vaikuttaa moni asia, esimerkiksi tarvitseeko rakenteita korjata? Ilman korjauksia kesto on yleensä 1 – 2 vko riippuen saunan koosta.

Paljonko maksaa kylpyhuoneen ja saunan remontti?

Saunaremontin ja kylpyhuoneremontin kustannus on aina tapauskohtainen. Paras keino saada kylpyhuoneremontille hinta on kilpailuttaa 3 – 5 yritystä.

Miten tehdään vedeneristys?

Vedeneristys tehdään materiaalivalmistajan asennusohjetta noudattaen. Vedeneristämiseen liittyy kuitenkin paljon eri asioita, joita ei materiaalivalmistajan asennusohjeessa neuvota. Vedeneristämisessä kannattaa aina kääntyä ammattilaisen puoleen.

Kuinka voi tarkistaa lattiakaivon vedeneristyksen?

Vedeneristyksen tarkistelussa kannattaa ottaa yhteyttä ammattilaiseen, koska väärillä toimenpiteillä voi vaurioittaa vedeneristystä.

bottom of page