top of page

Saunaremontti Rovaniemi

Sauna on suomalaisen sielussa. Saunaremontti suoritetaan aina tarkasti ja ammattitaidolla. Tehdään unelmiesi saunasta totta.

Saunaremontit Rovaniemi ja lähikunnat
 

Sauna on kodin sydän. Suomalaiset ovat ahkeria saunojia, ja sauna kuuluukin kulttuurissamme sekä arkeen että juhlaan. Saunatilat on järkevää remontoida ajoittain, jotta se pysyy teknisiltä ominaisuuksilta kunnossa ja saadaan päivitettyä sen ulkomuoto asukkaiden tyyliin sopivaksi.

Nykyään on mahdollista toteuttaa mitä upeampia valaistus- ja lauderatkaisuja. Voimme tehdä lauteet mittatilaustyönä, jolloin saadaan täydellisesti tilaan sopivat ja mieltymyksiäsi vastaavat lauteet. Lauteiden muotoilu, materiaalit ja värit sekä valaistus luovat saunaan tunnelmaa.

Priimatyö toteuttaa koko saunaremontin Rovaniemellä alusta loppuun saakka. Kokeneet ammattilaisemme hoitavat kaikki projektiin kuuluvat työt: sähkötyöt, LVI-työt, lauteiden asennukset, vedeneristykset, laatoitukset jne. Vesieristyksen tekee aina VTT:n sertifioima märkätila-asentaja.

 

Toiminta-alue Rovaniemellä:

Toteutamme saunaremontteja Rovaniemellä sekä lähikunnissa

Tilaa maksuton kartoituskäynti

 

Teemme ensin kartoituskäynnin jokaiseen kohteeseen Rovaniemellä, jotta näemme kohteen ja saunatilan yksilölliset rakenteelliset yksityiskohdat sekä muutostöiden tarpeen. Kartoituksen perusteella pystymme arvioimaan saunaremontin hinnan ja keston. Lähetämme saunaremontista tarjouksen. Voit tutustua tarjoukseen rauhassa, ja jos päätät hyväksyä sen, teemme urakkasopimuksen ja sovimme aikatauluista.

 

Ota meihin yhteyttä nettisivujemme yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse. Pyydä meidät kartoituskäynnille, niin suunnitellaan yhdessä sinulle uudet saunatilat. Halutessasi voimme tehdä saunaremontin yhteydessä myös kylpyhuoneremontin.

Yhteystiedot:
Priimatyö Oy / Niko Joona, Tilaukset ja myynti

040 3733867 / niko@priimatyo.fi 

Saunaremontin hinta ja kesto Rovaniemellä

 

Saunaremontin hintaan ja kestoon vaikuttaa moni asia, esimerkiksi remontoitavan tilan rakenteelliset yksityiskohdat, mahdolliset muutostyöt sekä materiaalit ja tarvikkeet. Märkätilassa voi tulla vastaan myös yllätyksiä, jotka vaikuttavat saunaremontin kokonaishintaan ja kestoon. Esimerkiksi rakenteista löytyvä kosteus viivästyttää saunaremonttia. Jos kosteutta löytyy, tehdään vaurion korjaamisesta erillinen suunnitelma ja tarjous. Toteutamme saunaremontit Rovaniemellä sekä lähiseuduilla. 

Esimerkkejä toteuttamistamme saunaremonteista:

Saunaremontti Rovaniemellä ja lähikunnissa

Home: Contact

Asiakkaiden kommentteja toteuttamistamme saunaremonteista:

 

"Priimatyö teki meille pesuhuone-saunaremontin. Työt alkoivat ajallaan.Lopputulema oli tarjouksen mukainen hyvin yksilöitynä. Kaikki työntekijät olivat tosi ammattilaisia. Olemme hyvin tyytyväisiä kokonaisuudessaan toimintaan. Suosittelemme. T Juhani"

"Priimatyö teki meille saunan ja pesuhuoneen laatoitustyöt ja olemme työn laatuun ja sujuvuuteen erittäin tyytyväisiä. Voimme suositella kyseistä yritystä."

“20v vanha kylpyhuone/sauna kaipasi uutta kosketusta. Viiden pyydetyn tarjouksen jälkeen Priimatyö oli erittäin kilpailukykyinen muihin verrattuna hinnaltaan, mutta myöskin tarjouksen sisällön ja ripeän aloitusaikataulun osalta. Sain selkeän arvion kuinka työ tulee etenemään. Arvioita päivitettiin projektin aikana ja minut pidettiin hyvin ajan tasalla projektin etenemisestä. Nyt on uusi kylpyhuone käytössä ja kaakelit ovat kuin viivottimella seinään piirretyt. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja voin lämpimästi suositella heitä remontintekijäksi. Kiitokset!"

Kylpyhuoneen ja saunan remontointi sujui moitteitta, hyvin tyytyväisiä olemme lopputulokseen. Hyvä hinta-laatusuhde. Mukavat asiansa osaavat työntekijät, jotka pitivät ajantasalla. Lisätöistä huolimatta pysyivät aikataulussaan ja siisti on työnjälki. Kiitos! 😊

Täältä voit lukea lisää asiakaskokemuksia ja katsoa lisää kuvia toteuttamistamme remonteista.

Jos sinäkin haluat joustavan ja sujuvan saunaremontin hyvään hintaan priimatasoisella lopputuloksella, niin ota yhteyttä!

Usein kysytyt kysymykset:

Mitä maksaa kylpyhuoneen ja saunan remontti?

Kylpyhuoneremontin kustannus on aina tapauskohtainen. Paras keino saada kylpyhuoneremontille hinta on kilpailuttaa 3 – 5 yritystä.

Kuinka usein saunaremontti?

Nykyaikaisilla materiaaleilla saunan käyttöikä on noin 30 vuotta. Jos saunan ikä on yli 25 – 30 vuotta, remontti on ajankohtainen.

Kuinka kauan kestää saunaremontti?

Saunaremontin kesto on aina tapauskohtainen. Kestoon vaikuttaa moni asia, esimerkiksi tarvitseeko rakenteita korjata? Ilman korjauksia kesto on yleensä 1 – 2 vko riippuen saunan koosta.

Miten vedeneristys tehdään?

Vedeneristys tehdään materiaalivalmistajan asennusohjetta noudattaen. Vedeneristämiseen liittyy kuitenkin paljon eri asioita, joita ei materiaalivalmistajan asennusohjeessa neuvota. Vedeneristämisessä kannattaa aina kääntyä ammattilaisen puoleen.

Kuinka tarkistaa lattiakaivon vedeneristys?

Vedeneristyksen tarkistelussa kannattaa ottaa yhteyttä ammattilaiseen, koska väärillä toimenpiteillä voi vaurioittaa vedeneristystä.

bottom of page