top of page

Sisustusremontit Tampereen seudulla

Sisustusremontilla saat kotiisi persoonallisuutta. Henkilökohtaisesti toteutetut sisustusremontit tekevät asunnosta kodikkaan ja lisäävät asumismukavuutta.

Teemme märkätilaremonttien yhteydessä tarvittaessa myös pintaremontteja/sisustusremontteja. Asunnon pintoihin jää väistämättä ajan myötä elämisen jälkiä. Pintaremontti piristää asunnon ilmettä ja lisää asumisviihtyvyyttä. Sisustusremontti hoituu kätevästi kylpyhuoneremontin tai saunaremontin yhteydessä. Jo seinien maalaamisella tai tapetoinnilla saa muutettua koko huoneen tunnelman toisenlaiseksi.

 

Teemme esimerkiksi seuraavanlaisia sisustusremontteja:

  • Maalaus

  • Tapetointi

  • Laminaatin ja parketin asennus

  • Laatoitus

  • Kaapistot ja liukuovet

  • WC-tilojen remontit

 

Ammattitaitoinen tiimimme hoitaa kaikki projektin osa-alueet. Teemme siis myös mahdolliset sähkö- ja LVI-työt. Kun kaikki tekijät tulevat samasta talosta, pystymme työskentelemään tehokkaasti ja joustavasti ja tiedämme aina tarkasti, kuka työn on tehnyt.

Remonttipalvelut Pirkanmaalla:

Toiminta-alueemme Pirkanmaalla: Tampere ja sen ympäristökunnat Kangasala, Pirkkala, Lempäälä, Nokia ja Ylöjärvi.

 

Sisustusremontin hinta ja kesto

 

Käymme mielellämme paikan päällä kohteessa tekemässä kartoituksen, jotta voimme määrittää remontin hinnan ja keston. Voit ottaa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella, puhelimitse tai sähköpostitse ja pyytää meidät kartoituskäynnille.

Ota yhteyttä ja pyydä meidät kartoituskäynnille. Käynnin aikana arvioimme yhdessä remonttitarpeesi ja esitämme parhaat ratkaisut. Saat käynnin pohjalta myös työtapaselostuksen sekä selkeän tarjouksen, josta selviävät työn ja tarvikkeiden hinnat sekä työn kesto.

Esimerkkejä toteuttamistamme pintaremonteista:

Jos sinäkin haluat joustavan ja sujuvan remontin priimatasoisella lopputuloksella, niin ota yhteyttä! 

Home: About

SISUSTUSREMONTIN TOTEUTUS - PIRKANMAA

Home: Contact

Postiosoite:

Priimatyö Oy Tampere

Saarnikatu 5

37120 Nokia

bottom of page