top of page

Vedeneristys ja laatoitus Hämeenlinna

Kaiken kokoisten kohteiden vedeneristystyöt ja laatoitustyöt Hämeenlinna ja lähikunnat

Rakennuksen vedeneristystyöt ja laatoitustyöt Hämeenlinna ja lähikunnat

Märkätilojen vedeneristys ja laatoitus uudiskohteissa

 

Teemme omakotitalorakentajille ja rakennusliikkeille märkätiloja urakkatyönä Hämeenlinnassa ja lähiseuduilla. Meiltä saat vaativatkin laatoitus- ja vedeneristystyöt. Toteutamme koko urakan alusta loppuun saakka tarvikkeineen. Vesieristykset asentaa aina sertifioitu märkätila-asentajamme.

 

Kylpyhuoneeseen ja muihin märkätiloihin kannattaa panostaa. Kyseisten tilojen tulisi olla mahdollisimman käytännölliset ja laadukkaat. Kannattaa pyrkiä valitsemaan aikaa ja kulutusta kestäviä materiaaleja. Myös esimerkiksi valaistuksella on iso vaikutus tilan viihtyisyyteen ja tunnelmaan.

 

Märkätilojen vesieristykset ja laatoitukset on hyvä antaa ammattilaisten tehtäväksi, jotta lopputulos olisi mahdollisimman laadukas. Me Priimatyöllä toteutamme projektit ammattitaidolla ja huolellisesti. Voit luottaa siihen, että yrityksemme nimen mukaisesti työmme jälki on priimaa.

 

Urakan hinta ja kesto

 

Kun kyseessä on uudiskohde, pystymme tekemään tarjouksen pelkkien pohjakuvien perusteella. Voit lähettää meille pohjakuvat sekä tiedot asennettavista laatoista, niin saat tarjouksen urakasta ja arvion kestosta. Tulemme mielellämme tarvittaessa myös tekemään kartoituskäynnin paikan päälle.

 

Uudiskohteissa ei ole kosteusvaurioiden kaltaisia muuttujia, jotka vaikuttaisivat urakan hintaan tai kestoon. Aikatauluun ja hintaan vaikuttaa olennaisesti esimerkiksi laattakoko. Mitä isompi asennettava laatta on, sitä työläämpää sen asentaminen on.

Uudiskohteet ja urakat Hämeenlinnan alueella

Esimerkkejä toteuttamistamme laatoitustöistä

Usein kysytyt kysymykset: 

Voiko kylpyhuoneremontin aikana asua huoneistossa?

Kylpyhuoneremontin aikana voi huoneistossa asua, mutta kylpyhuoneen kaikki toiminnot ovat pois pelistä. WC ja suihku käynnit pitää hoitaa jossakin muualla.

Onko vesieristys pakollinen?

Märkätilassa vedeneristys on pakollinen

Voiko laatoitustyön tehdä itse?

Voi, mutta laadukkaan työnjäljen varmistamiseksi kannattaa tilata työ luotettavalta ammattilaiselta.

Voiko vedeneristyksen tehdä itse?

Voi, mutta itse tekemällä ei työllä ole takuuta. Takuun vedeneristykselle voi myöntää yritys. Kannattaa varmistaa asentajan asianmukainen koulutus ja sertifiointi.

Mikä kylpyhuoneremontissa maksaa?

Kylpyhuoneremontti vaatii valtavan määrän työtä josta muodostuu vähintään puolet kustannuksista. Loppuosa kustannuksista muodostuu tarvikkeista jotka ovat yllättävän kalliita ja tarvikkeita menee paljon.

Kuinka pian vesieristyksen jälkeen tulisi laatoitus suorittaa?

Laatoitus olisi hyvä suorittaa mahdollisimman pian vedeneristeen kuivumisen jälkeen, ettei vedeneristeen pinnalle kerkeä laskeutua pölyä tai muita epäpuhtauksia.

Kuinka kauan kylpyhuoneen laatoituksen tekiminen kestää?

Laatoituksen aika on aina tapaus kohtainen. Kestoon vaikuttaa pintojen neliömäärä, tilojen monimuotoisuus, laatan koko ja työstettävyys. Ammattilaiselta saat aina parhaan arvion kestosta.

bottom of page