top of page

Vedeneristys ja laatoitus Oulun seudulla

Vedeneristys Oulu ja lähikunnat

 

Laatoitus Oulu ja lähikunnat

Märkätilojen urakat uudiskohteissa

 

Teemme omakotitalorakentajille ja rakennusliikkeille märkätiloja urakkatyönä. Meiltä saat vaativatkin laatoitus- ja vedeneristystyöt. Toteutamme koko urakan alusta loppuun saakka tarvikkeineen. Vesieristykset asentaa aina sertifioitu märkätila-asentajamme.

 

Kylpyhuoneeseen ja muihin märkätiloihin kannattaa panostaa. Kyseisten tilojen tulisi olla mahdollisimman käytännölliset ja laadukkaat. Kannattaa pyrkiä valitsemaan aikaa ja kulutusta kestäviä materiaaleja. Myös esimerkiksi valaistuksella on iso vaikutus tilan viihtyisyyteen ja tunnelmaan.

 

Märkätilojen vesieristykset ja laatoitukset on hyvä antaa ammattilaisten tehtäväksi, jotta lopputulos olisi mahdollisimman laadukas. Me Priimatyöllä toteutamme projektit ammattitaidolla ja huolellisesti. Voit luottaa siihen, että yrityksemme nimen mukaisesti työmme jälki on erinomaista ja rakennusmääräysten mukaista.

 

Urakan hinta ja kesto

 

Kun kyseessä on uudiskohde, pystymme tekemään tarjouksen pelkkien pohjakuvien perusteella. Voit lähettää meille pohjakuvat sekä tiedot asennettavista laatoista, niin saat tarjouksen urakasta ja arvion kestosta. Tulemme mielellämme tarvittaessa myös tekemään kartoituskäynnin paikan päälle.

 

Uudiskohteissa ei ole kosteusvaurioiden kaltaisia muuttujia, jotka vaikuttaisivat urakan hintaan tai kestoon. Aikatauluun ja hintaan vaikuttaa olennaisesti esimerkiksi laattakoko. Mitä isompi asennettava laatta on, sitä työläämpää sen asentaminen on.

Uudiskohteet ja urakat Oulun seudulla


Teemme urakointina projekteja Oulun seudulla: 

Oulu, Kempele, Liminka, Haukipudas, Muhos, Ii ja Tyrnävä.

Esimerkkejä toteuttamistamme laatoitustöistä

Usein kysytyt kysymykset: 

Miten vedeneristys tehdään?

Vedeneristys tehdään materiaalivalmistajan asennusohjetta noudattaen. Vedeneristämiseen liittyy kuitenkin paljon eri asioita joita ei materiaalivalmistajan asennusohjeessa neuvota. Vedeneristämisessä kannattaa aina kääntyä ammattilaisen puoleen.

Kuinka tarkistaa lattiakaivon vedeneristys?

Vedeneristyksen tarkistelussa kannattaa ottaa yhteyttä ammattilaiseen, koska väärillä toimenpiteillä voi vaurioittaa vedeneristystä.

Miten tehdään laatoitus?

Laatoitus tehdään materiaalivalmistajan asennusohjetta noudattaen. Laatoittamiseen liittyy kuitenkin paljon eri asioita, joita ei materiaalivalmistajan asennusohjeessa neuvota. Laatoituksessa kannattaa aina kääntyä ammattilaisen puoleen.

 

Kuinka pian vesieristyksen jälkeen tulisi laatoitus suorittaa?

Laatoitus olisi hyvä suorittaa mahdollisimman pian vedeneristeen kuivumisen jälkeen, ettei vedeneristeen pinnalle kerkeä laskeutua pölyä tai muita epäpuhtauksia.

Kuinka kauan kylpyhuoneen laatoituksen tekiminen kestää?

Laatoituksen aika on aina tapaus kohtainen. Kestoon vaikuttaa pintojen neliömäärä, tilojen monimuotoisuus, laatan koko ja työstettävyys. Ammattilaiselta saat aina parhaan arvion kestosta.

bottom of page