top of page

Kylpyhuoneremontti 
Oulu

Kylpyhuoneremontti on kodin remonteista vaativimpia. On parempi antaa kylpyhuoneremontti kokeneiden ja valtuutettujen ammattilaisten käsiin ja näin varmistaa, että vältyt yllätyksiltä.
Toteutamme kylpyhuoneremontteja Oulun seudulla: Oulu ja ympäristökunnat Kempele, Liminka, Haukipudas, Muhos, Ii ja Tyrnävä.

 

Kylpyhuone on yksi asunnon tärkeimmistä huoneista. Sen pitäisi olla ennen kaikkea käytännöllinen ja myös tyylikäs. Kylpyhuoneremontilla saa muutettua huoneen ilmettä ja päivitettyä vesieristeet nykyvaatimusten mukaisiksi. Saatavilla on suuri valikoima laatta- ja valaistusratkaisuja, joilla kylpyhuoneesta saa tyyliltään ja tunnelmaltaan juuri sellaisen kuin itse haluaa. Myös asunnon ostajat arvostavat uusia, laadukkaista materiaaleista tehtyjä märkätiloja, joten märkätilojen uusiminen voi edesauttaa asunnon myyntiä.

 

Kylpyhuoneen ja muiden märkätilojen kuntoa kannattaa tarkkailla. Märkätilat kannattaa remontoida aika ajoin, varsinkin jos niiden tekninen käyttöikä alkaa lähestyä loppuaan. Vedeneristysten epätiiviydet voivat aiheuttaa kosteusvaurion rakenteeseen.

 

Kosteusteknisten seikkojen vuoksi kylpyhuoneremontti on yksi kodin vaativimmista remonteista. Sen vuoksi se kannattaa teettää ammattilaisilla. Me Priimatyöllä olemme erikoistuneet kylpyhuoneiden ja muiden märkätilojen remontointiin. Meiltä saat halutessasi koko kylpyhuone, sauna ja kodinhoitohuone -kokonaisuuden tarvikkeineen.

Räätälöimme projektit asiakkaiden tarpeiden mukaan

 

Usein kylpyhuoneremontin yhteydessä uudistetaan myös kodinhoitohuone ja sauna. Samoin erilliset vessat voidaan remontoida toimestamme. Suunnittelemme jokaisen projektin yksilöllisesti yhdessä asiakkaan kanssa. Ammattitaitoiset työntekijämme pitävät huolen siitä, että lopputulos on laadukas ja määräysten mukainen.

 

Me hoidamme koko projektin alusta loppuun asti. Teemme siis vesieristysten ja laatoitusten lisäksi myös esimerkiksi sähkö- ja LVI-työt. Vedenerityksen ja laatoituksen tekee aina sertifioitu märkätila-asentaja. LVI- ja sähkötyöt tekee kokenut, valtuutettu ammattilainen.

Toteutamme taloyhtiöille kylpyhuoneiden ja muiden märkätilojen remontointia yhteishankkeena. Jos taloyhtiössä on useimmissa huoneistoissa kylpyhuoneremontti tekemättä, kannattaa taloyhtiön märkätilat laittaa kaikki kerralla kuntoon. Yhteishankkeena taloyhtiön märkätilat tulevat kuntoon kustannustehokkaasti sekä tekniikaltaan yhtenäisesti. 

 

Märkätilaremontin suunnittelu alkaa kartoituskäynnillä

 

Jokainen kohde on erilainen. Sen vuoksi pyrimme aina järjestämään kartoituskäynnin paikan päälle remontoitavaan kohteeseen. Silloin pystymme tutustumaan esimerkiksi tilan rakenteellisiin yksityiskohtiin sekä määrittämään muutostöiden tarpeen. Kartoituksen perusteella laskemme tarjouksen.

 

Tarjous lähetetään asiakkaalle. Voit rauhassa tutustua siihen, ja jos päädyt hyväksymään tarjouksen, teemme urakkasopimuksen ja sovimme remontin aikatauluista.

 

Ota meihin yhteyttä ja pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille nettisivujemme yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse. Suunnitellaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone. Tarvittaessa neuvomme sinua myös remontin lupa-asioissa.

Yhteystiedot:
Priimatyö Oy / Vertti Saarela, Tilaukset ja myynti

044 0111465 / vertti.saarela@priimatyo.fi

Toiminta-alue: Oulu, Kempele, Haukipudas, Liminka, Ii, Muhos ja Tyrnävä.

 

Kylpyhuoneremontin hinta ja remonttiaika riippuvat kohteesta

 

Remontin hinta on aina yksilöllinen. Siihen vaikuttavat esimerkiksi remontoitavan tilan rakenteelliset yksityiskohdat, mahdolliset muutostyöt ja asiakkaan valitsemat materiaalit. Myös remonttiin tarvittava aika riippuu täysin kohteesta.

 

Kun kyseessä on märkätila, on varauduttava myös yllätyksiin. Rakenteissa voi olla kosteutta, ja tämän kaltaiset ongelmat tulevat yleensä esiin vasta kun vanhat pintarakenteet on purettu pois. Jos kosteutta löytyy, sovimme sen korjaamisesta erikseen. Kosteusvaurioiden korjaaminen vaikuttaa remontin kokonaishintaan ja aikatauluun.

Kylpyhuoneremontit Oulun talousalueella

Home: Contact

Esimerkkejä toteuttamistamme kylpyhuoneremonteista:

Asiakkaiden kokemuksia Priimatyön toteuttamista kylpyhuoneremonteista:

“20v vanha kylpyhuone/sauna kaipasi uutta kosketusta. Viiden pyydetyn tarjouksen jälkeen Priimatyö oli erittäin kilpailukykyinen muihin verrattuna hinnaltaan, mutta myöskin tarjouksen sisällön ja ripeän aloitusaikataulun osalta. Sain selkeän arvion kuinka työ tulee etenemään. Arvioita päivitettiin projektin aikana ja minut pidettiin hyvin ajan tasalla projektin etenemisestä. Nyt on uusi kylpyhuone käytössä ja kaakelit ovat kuin viivottimella seinään piirretyt. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja voin lämpimästi suositella heitä remontintekijäksi. Kiitokset!"

“Päivitimme v.1987 rivitalosta kylpyhuoneen. Miksi päädyimme Priimatyö Oy:n palveluun:

  • kilpailukykyinen urakkatarjous

  • joustava ja ystävällinen palvelu

  • aikataulu piti, siisti työnjälki.

Lopputulokseen olemme erittäin tyytyväisiä!

Terveiset Maikkulasta!"

"Priimatyö teki meille saunan ja pesuhuoneen laatoitustyöt ja olemme työn laatuun ja sujuvuuteen erittäin tyytyväisiä. Voimme suositella kyseistä yritystä."

Kylpyhuoneen ja saunan remontointi sujui moitteitta, hyvin tyytyväisiä olemme lopputulokseen. Hyvä hinta-laatusuhde. Mukavat asiansa osaavat työntekijät, jotka pitivät ajantasalla. Lisätöistä huolimatta pysyivät aikataulussaan ja siisti on työnjälki. Kiitos! 😊

Täältä voit lukea lisää asiakaskokemuksia palveluistamme ja katso lisää referenssikuvia.

Jos sinäkin haluat joustavan ja sujuvan kylppäriremontin hyvään hintaan priimatasoisella lopputuloksella, niin ota yhteyttä!

MÄRKÄTILAN HUOLTO JA TEKNINEN KÄYTTÖIKÄ

märkätilan kunto kannattaa kartoittaa ja toteuttaa tarvittavat toimenpiteet, märkätila voidaan myös huoltaa

Märkätilan kuntoon kannattaa kiinnittää huomiota. Rapistuneet silikoni- ja laattasaumat, kopisevat tai irtoilevat laatat ovat merkki lähestyvästä tai akuutista remontista. Märkätilaa voidaan myös huoltaa. Kuten esimerkiksi autoissa on myös märkätiloissa tarvetta säännölliselle huollolle, joka takaa märkätilan maksimaalisen käyttöiän. Lähtökohtaisesti ennen vuotta 2005 valmistuneet märkätilat alkavat olla lähestyvän tai akuutin, kokonaisvaltaisen remontin tarpeessa, koska rakenteiden käyttöikä on tullut täyteen. 

Vuoden 2005 jälkeen valmistuneet tai remontoidut märkätilat ovat pääsääntöisesti rakennettu nykypäiväisillä materiaaleilla nykypäivän määräysten mukaisesti. Nykypäiväisten kohteiden tekninen käyttöikä on noin 30 vuotta. Käytännössä vedeneristejärjestelmän käyttöikä on 30 vuotta. Valitettavasti silikonisaumat, laattasaumat, laatat ja muut pinnoiteratkaisut eivät pysy hyvänä kolmeakymmentä vuotta ilman säännöllistä siivousta ja huoltoa.


Märkätilan päivittäinen oikeaoppinen käyttö, näyttelee suurta osaa koko märkätilan teknisen käyttöiän pituutta ajatellen. Lattialämmitys on hyvä pitää aina päällä. Lattialämmitys kuivattaa märkätilaa ja kosteus ei jää rakenteisiin ”asumaan” turhan kauaksi aikaa. Saippua ja shampoo jäämät kannattaa aina huuhdella pois, että jäämät eivät pinty pinnoille. Suihkun jälkeen lattia on hyvä aina kuivata lastalla. Säännöllinen siivous on tärkeää pintojen siistinä pysymisen kannalta.


Jos märkätila on valmistunut vuoden 2005 jälkeen, mutta pinnat alkavat olla pinttyneet ja saumat rapistuneet, voi märkätilan huolto olla varteenotettava vaihtoehto kokonaisvaltaiselle remontille. Märkätilan kunto ja huollon sopivuus arvioidaan aina kohdekohtaisesti. Märkätilan huolto voi sisältää kaikki seuraavaksi mainitut toimet tai osan niistä: silikonisaumojen vaihto, laattasaumojen puhdistus ja paikkakorjaus, kaakeleiden puhdistus ja nano-pinnoitus.


Nano-pinnoitus on silikonisaumojen vaihdon, laattasaumojen puhdistuksen ja paikkakorjauksen sekä kaakeleiden puhdistuksen jälkeen tehtävä pinnoitus, joka tekee pinnoista vettä ja likaa hylkivän sekä helppohoitoisen. Nano-pinnoite ei poista säännöllisen siivouksen eikä päivittäisen oikeaoppisen käytön tarvetta. Märkätilan rakenne toimii siten että osa kosteudesta menee aina laatasta ja saumasta läpi kiinnityslaastikerrokseen. Kiinnityslaastikerroksen alla on vedeneriste, joka estää kosteuden pääsyn rakenteisiin. Kosteus haihtuu mm. lattialämmityksen vaikutuksesta kiinnityslaastikerroksesta laattojen ja saumojen läpi. Nano-pinnoite vähentää kosteuden läpäisyä pintakerroksen läpi. Nano-pinnoite ei tee laatasta ja saumasta kuitenkaan täysin tiivistä, joten laatan alle menevä kosteus pääsee sieltä myös haihtumaan pois.

Katso myös: Laatoitus ja vedeneristys -urakat Oulun seudulla.


Kysy meiltä ilmaista arviota märkätilan remontin tai huollon tarpeesta!
 

Yhteystiedot:
Priimatyö Oy / Pekka Saarela, Tilaukset ja myynti

040 7415884posti@priimatyo.fi

Usein kysytyt kysymykset:

Miten säästää kylpyhuoneremontissa?
Omalla työllä voi saada säästöä kylpyhuoneremontissa. Esimerkiksi tekemällä itse purkutyöt tai osan purkutöistä.


Mitä maksaa kylpyhuoneremontti?
Kylpyhuoneremontin kustannus on aina tapauskohtainen. Paras keino saada kylpyhuoneremontille hinta on kilpailuttaa 3 – 5 yritystä. 


Kuinka kauan kylpyhuoneremontti kestää?
Kylpyhuoneremontin kesto on aina tapauskohtainen. Kestoon vaikuttaa moni asia, esimerkiksi tarvitseeko rakenteita kuivattaa? Ilman kuivatuksia kesto on yleensä 4 – 7 vko riippuen tilan koosta ja erillisten tilojen määrästä.


Mitä maksaa kylpyhuoneen ja saunan remontti?
Kylpyhuoneremontin kustannus on aina tapauskohtainen. Paras keino saada kylpyhuoneremontille hinta on kilpailuttaa 3 – 5 yritystä.


Kuinka usein kylpyhuoneremontti tehdään?
Nykyaikaisilla materiaaleilla kylpyhuoneen käyttöikä on noin 30 vuotta. 


Mitä ottaa huomioon kylpyhuoneremontissa?
Kylpyhuoneremontissa tulee ottaa huomioon pitkä lista asioita. Paras keino lähteä ratkomaan kylpyhuoneremonttiin liittyviä asioita on ottaa yhteyttä kylpyhuoneremontteja tarjoavaan yritykseen.

bottom of page