top of page
Saunaremontti.jpg

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kylpyhuoneremontit:

Miten säästää kylpyhuoneremontissa?

Omalla työllä voi saada säästöä kylpyhuoneremontissa. Esimerkiksi tekemällä itse purkutyöt tai osan purkutöistä.

Mitä maksaa kylpyhuoneremontti?

Kylpyhuoneremontin kustannus on aina tapauskohtainen. Paras keino saada kylpyhuoneremontille hinta on kilpailuttaa 3 – 5 yritystä.

Kuinka kauan kylpyhuoneremontti kestää?

Kylpyhuoneremontin kesto on aina tapauskohtainen. Kestoon vaikuttaa moni asia, esimerkiksi tarvitseeko rakenteita kuivattaa? Ilman kuivatuksia kesto on yleensä 4 – 7 vko riippuen tilan koosta ja erillisten tilojen määrästä.

Voiko kylpyhuoneremontin aikana asua huoneistossa?

Kylpyhuoneremontin aikana voi huoneistossa asua, mutta kylpyhuoneen kaikki toiminnot ovat pois pelistä. WC ja suihku käynnit pitää hoitaa jossakin muualla.

Kuinka usein kylpyhuoneremontti tehdään?

Nykyaikaisilla materiaaleilla kylpyhuoneen käyttöikä on noin 30 vuotta.

Mitä ottaa huomioon kylpyhuoneremontissa?

Kylpyhuone remontissa tulee ottaa huomioon pitkälista asioita. Paras keino lähteä ratkomaan kylpyhuoneremonttiin liittyviä asioita on ottaa yhteyttä kylpyhuoneremontteja tarjoavaan yritykseen.

Milloin pitäisi tehdä kylpyhuoneremontti?

Nykyaikaisilla materiaaleilla kylpyhuoneen käyttöikä on noin 30 vuotta. Jos kylpyhuoneesi ikä on yli 25 – 30 vuotta remontti on ajankohtainen.

Mikä kylpyhuoneremontissa maksaa?

Kylpyhuoneremontti vaatii valtavan määrän työtä josta muodostuu vähintään puolet kustannuksista. Loppuosa kustannuksista muodostuu tarvikkeista, jotka ovat yllättävän kalliita ja tarvikkeita menee paljon.

Saunaremontit:

Kuinka usein saunaremontti?

Nykyaikaisilla materiaaleilla saunan käyttöikä on noin 30 vuotta. Jos saunan ikä on yli 25 – 30 vuotta, remontti on ajankohtainen.

Kuinka kauan kestää saunaremontti?

Saunaremontin kesto on aina tapauskohtainen. Kestoon vaikuttaa moni asia, esimerkiksi tarvitseeko rakenteita korjata? Ilman korjauksia kesto on yleensä 1 – 2 vko riippuen saunan koosta.

Mitä maksaa kylpyhuoneen ja saunan remontti?

Kylpyhuoneremontin kustannus on aina tapauskohtainen. Paras keino saada kylpyhuoneremontille hinta on kilpailuttaa 3 – 5 yritystä.

Vedeneristys ja laatoitus:

Mitä maksaa vedeneristys?

Vedeneristyksen kustannus on aina tapauskohtainen. Paras keino selvittää hinta, on kilpailuttaa 3 – 5 yritystä.

Miten vedeneristys tehdään?

Vedeneristys tehdään materiaalivalmistajan asennusohjetta noudattaen. Vedeneristämiseen liittyy kuitenkin paljon eri asioita, joita ei materiaalivalmistajan asennusohjeessa neuvota. Vedeneristämisessä kannattaa aina kääntyä ammattilaisen puoleen.

Kuinka tarkistaa lattiakaivon vedeneristys?

Vedeneristyksen tarkistelussa kannattaa ottaa yhteyttä ammattilaiseen, koska väärillä toimenpiteillä voi vaurioittaa vedeneristystä.

Miten tehdään laatoitus?

Laatoitus tehdään materiaalivalmistajan asennusohjetta noudattaen. Laatoittamiseen liittyy kuitenkin paljon eri asioita, joita ei materiaalivalmistajan asennusohjeessa neuvota. Laatoituksessa kannattaa aina kääntyä ammattilaisen puoleen.

 

Kuinka pian vesieristyksen jälkeen tulisi laatoitus suorittaa?

Laatoitus olisi hyvä suorittaa mahdollisimman pian vedeneristeen kuivumisen jälkeen, ettei vedeneristeen pinnalle kerkeä laskeutua pölyä tai muita epäpuhtauksia.

Kuinka kauan kylpyhuoneen laatoituksen tekeminen kestää?

Laatoituksen aika on aina tapaus kohtainen. Kestoon vaikuttaa pintojen neliömäärä, tilojen monimuotoisuus, laatan koko ja työstettävyys. Ammattilaiselta saat aina parhaan arvion kestosta.

Onko vesieristys pakollinen?

Märkätilassa vedeneristys on pakollinen.

Voiko laatoitustyön tehdä itse?

Voi, mutta laadukkaan työnjäljen varmistamiseksi kannattaa tilata työ luotettavalta ammattilaiselta.

 

Voiko vedeneristyksen tehdä itse?

Voi, mutta itse tekemällä työllä ei ole takuuta. Takuun vedeneristykselle voi myöntää yritys. Kannattaa varmistaa asentajan asianmukainen koulutus ja sertifiointi.

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA MÄRKÄTILAREMONTEISTA

bottom of page