top of page

Vedeneristys ja laatoitus 

Vedeneristys- ja laatoitusurakat Oulun, Tampereen ja Jyväskylän alueella. 

 

Vedeneristys sekä laatoitus Oulussa, Tampereella ja Jyväskylässä sekä lähikunnissa.

Märkätilojen urakat uudiskohteissa

 

Teemme omakotitalorakentajille ja rakennusliikkeille märkätiloja urakkatyönä. Meiltä saat vaativatkin laatoitus- ja vedeneristystyöt. Toteutamme koko urakan alusta loppuun saakka tarvikkeineen. Vesieristykset asentaa aina sertifioitu märkätila-asentajamme.

 

Kylpyhuoneeseen ja muihin märkätiloihin kannattaa panostaa. Kyseisten tilojen tulisi olla mahdollisimman käytännölliset ja laadukkaat. Kannattaa pyrkiä valitsemaan aikaa ja kulutusta kestäviä materiaaleja. Myös esimerkiksi valaistuksella on iso vaikutus tilan viihtyisyyteen ja tunnelmaan.

 

Märkätilojen vesieristykset ja laatoitukset on hyvä antaa ammattilaisten tehtäväksi, jotta lopputulos olisi mahdollisimman laadukas. Me Priimatyöllä toteutamme projektit ammattitaidolla ja huolellisesti. Voit luottaa siihen, että yrityksemme nimen mukaisesti työmme jälki on erinomaista ja rakennusmääräysten mukaista.

 

Urakan hinta ja kesto

 

Kun kyseessä on uudiskohde, pystymme tekemään tarjouksen pelkkien pohjakuvien perusteella. Voit lähettää meille pohjakuvat sekä tiedot asennettavista laatoista, niin saat tarjouksen urakasta ja arvion kestosta. Tulemme mielellämme tarvittaessa myös tekemään kartoituskäynnin paikan päälle.

 

Uudiskohteissa ei ole kosteusvaurioiden kaltaisia muuttujia, jotka vaikuttaisivat urakan hintaan tai kestoon. Aikatauluun ja hintaan vaikuttaa olennaisesti esimerkiksi laattakoko. Mitä isompi asennettava laatta on, sitä työläämpää sen asentaminen on.

Uudiskohteet ja urakat Oulun, Tampereen ja Jyväskylän seudulla

 

Temme urakointina projekteja OulunTampereen ja Jyväskylän seudulla:

Oulun seudulla: Oulu ja lähikunnat Kempele, Liminka, Haukipudas, Muhos, Ii ja Tyrnävä.
Tampereen seudulla: Tampere ja lähikunnat Kangasala, Pirkkala, Lempäälä, Nokia ja Ylöjärvi. 

Jyväskylän seudulla: Jyväskylä ja lähikunnat Muurame, Petäjävesi, Toivakka, Laukaa, Uurainen.

Esimerkkejä toteuttamistamme laatoitustöistä

bottom of page