top of page

Vedeneristys ja laatoitus 

Vedeneristys- ja laatoitusurakat Oulun, Tampereen, Jyväskylän, Rovaniemen ja Hämeenlinnan alueella. 

 

Vedeneristys sekä laatoitus Oulu, Tampere, Jyväskylä, Rovaniemi ja Hämeenlinna sekä lähikunnissa.

Märkätilojen urakat uudiskohteissa

 

Teemme omakotitalorakentajille ja rakennusliikkeille märkätiloja urakkatyönä. Meiltä saat vaativatkin laatoitus- ja vedeneristystyöt. Toteutamme koko urakan alusta loppuun saakka tarvikkeineen. Vesieristykset asentaa aina sertifioitu märkätila-asentajamme.

 

Kylpyhuoneeseen ja muihin märkätiloihin kannattaa panostaa. Kyseisten tilojen tulisi olla mahdollisimman käytännölliset ja laadukkaat. Kannattaa pyrkiä valitsemaan aikaa ja kulutusta kestäviä materiaaleja. Myös esimerkiksi valaistuksella on iso vaikutus tilan viihtyisyyteen ja tunnelmaan.

 

Märkätilojen vesieristykset ja laatoitukset on hyvä antaa ammattilaisten tehtäväksi, jotta lopputulos olisi mahdollisimman laadukas. Me Priimatyöllä toteutamme projektit ammattitaidolla ja huolellisesti. Voit luottaa siihen, että yrityksemme nimen mukaisesti työmme jälki on erinomaista ja rakennusmääräysten mukaista.

 

Urakan hinta ja kesto

 

Kun kyseessä on uudiskohde, pystymme tekemään tarjouksen pelkkien pohjakuvien perusteella. Voit lähettää meille pohjakuvat sekä tiedot asennettavista laatoista, niin saat tarjouksen urakasta ja arvion kestosta. Tulemme mielellämme tarvittaessa myös tekemään kartoituskäynnin paikan päälle.

 

Uudiskohteissa ei ole kosteusvaurioiden kaltaisia muuttujia, jotka vaikuttaisivat urakan hintaan tai kestoon. Aikatauluun ja hintaan vaikuttaa olennaisesti esimerkiksi laattakoko. Mitä isompi asennettava laatta on, sitä työläämpää sen asentaminen on.

Uudiskohteet ja urakat Oulun, Tampereen, Jyväskylän, Rovaniemen ja Hämeenlinnan seudulla

 

Temme urakointina projekteja OulunTampereenJyväskylänRovaniemen ja Hämeenlinnan seudulla:

Oulu ja lähikunnat Kempele, Liminka, Haukipudas, Muhos, Ii ja Tyrnävä.
Tampere ja lähikunnat Kangasala, Pirkkala, Lempäälä, Nokia ja Ylöjärvi. 

Jyväskylä ja lähikunnat Muurame, Petäjävesi, Toivakka, Laukaa, Uurainen.

Rovaniemi ja lähikunnat

Hämeenlinna ja lähikunnat

Esimerkkejä toteuttamistamme laatoitustöistä

bottom of page